Puhu curuk steering cara -A003

Pondok Description:

Item: cara -A003 Description: Otomatis Bagian spésifikasi: prosés casting: Lost-lilin / Kaca cai / Investment casting / Precision casting / Machining Standar: ASTM AISI BS DIN JIS Bahan: Karbon baja / Galunggung baja / pangleuleusna ti antara tuang beusi / duplex stainless steel / steel baja Max ukuranana Casting: 1 ...


  • FOB Harga: US $0.5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 5000 Piece/Pieces per Month
  • Port: Shanghai Ningbo Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Item: cara -A003

    Description: Otomatis Bagean

    spésifikasi:

    Prosés casting: Lost-lilin / cai Kaca / Investment casting / Precision casting / Machining

    Baku:   ASTM AISI BS DIN JIS

    Bahan: Karbon baja / Galunggung baja / pangleuleusna ti antara tuang beusi / duplex baja / steel stainless steel

    Max ukuranana Casting: 1 Méter

    Rentang beurat: 0.1 ~ 120kg

    Dimension kasabaran: Cai Kaca Investment casting CT7 ~ 8 ((Min ketebalan: 3mm)

    Tamansari Roughness: Ra 12,5 ~ 25

    Produktivitas : 15000 ton / per taun

    Pakét: bisi kai / bisi Beusi

    Brand customer : makuta, SIMITOMO, POLRRIS, BOBCAT, Volkswagen, KUBOTA

    Ékspor Market : Éropa - 40% Amérika Kalér - 35% Asia - 15% Market Doméstik - 10%


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala

    WhatsApp Online Chat !