Ngahubungan Us -. Cina WEICHENG logam produk CO, LTD

Taros Kami

WAYSCAN METAL PRODUCTS CO., LTD

WEICHENG METAL PRODUCTS CO., LTD

alamat

No.388, Xinghai (N) Jalan,

Techonology Parabot,

Ninghai, Ningbo, Cina, 315600

Surélék

English:

sales@nb-casting.com

sharon@nb-casting.com

Japanese:

tangherong@nb-casting.com

telepon

Tel: 86 -574-65273750

Fax: 86 -574-65357828

website

www.wayscan.com

www.nb-casting.com

Hoyong Anjeun gawekeun AS?

Kirim surat anjeun keur urang bandung:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk

WhatsApp Online Chat !