Propil parusahaan -. Produk Cina WEICHENG logam CO, LTD

Profil Perusahaan

Wayscan Metal Produk Co., Ltd / Weicheng Metal Produk Co., Ltd, mimitina ngaranna jadi Ninghai Jinmi Persis mesin Kilang kitu, diadegkeun dina taun 1991 di Ningbo, sarta diwangun ti dua Unit Usaha: casting Department jeung Departemen Autoparts. Casting Departemen anu husus dina ngahasilkeun waja karbon, baja alloy, stainless steel, beusi pangleuleusna ti antara tur tipe séjén castings investasi na castings keusik. Autoparts Departemen anu dimekarkeun dumasar kana castings urang jeung machining saprak taun 2009, fokus kana steering ros-rosan na autoparts séjén patali jeung castings. Saatos ngembangkeun taun, steering kami ros-rosan nutupan leuwih ti rébuan jenis model mobil. kaasup runtuyan AUDI, Fiat, Hyundai, Opel, PEUGEOT, Renault SKODA, korsi jeung VOLKSVAGEN.

Pausahaan ayeuna employs 500 jalma, kaasup rékayasa jeung tanaga téknis leuwih ti 30. parusahaan ngawengku 60.000 méter pasagi, wewengkon pangwangunan 40.000 méter pasagi. Ayeuna kami nyadiakeun casting silika-sol investasi, casting investasi sagelas cai, casting keusik jeung machining, kalayan layanan rentang pinuh ku ngarancang Produk, sahingga kapang, casting, Heattreatment, perlakuan Surface, Machining, Assembling, sarta bungkusan. Pausahaan anu kiwari kaluaran taunan leuwih ti 15.000 ton castings tur leuwih 1million PCS di steering Puhu curuk. Maksa dina iman tina kualitas, pausahaan ieu dilengkepan variasina sahiji fasilitas inspeksi kualitas, includingSpectrometer, teu karasa tester, Metalloscope, Tensile tester, -60 ℃ Dampak tester, Magnetic detektor, ultrasonic detektor, Salt semprot tester, otomatis CMM, Projector, Roundness tester, Roughness tester na Coutourgraph, sadaya produk anu mastikeun dites pikeun mastikeun yén mumpuni.

Pausahaan ieu lokasina di Ninghai nagara, Ningbo Kota, Propinsi Zhejiang, ngan 2KMS ti Ninghai kaluar tina jalan tol, tur 90 KMS ti port Beilun, 60KMS ti Bandara Internasional Ningbo. Kalayan visi parusahaan tina "Kudu ka Supplier Dunya-Kelas Metal Bagian!" Wayscan warmly wilujeng sumping customer ti sakuliah dunya nepi ka ngadegkeun jangka panjang kerjasama bisnis friendly jeung kami!

603879018740993775


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk

WhatsApp Online Chat !