• oneye
  • twojidh
  • threeuur
  • yta
  • Schmitz Cargobull
  • mic
  • ngahasilkeun

    ngahasilkeun

    Urang difokuskeun desain produk na pangwangunan. Simkuring miboga kamampuh pikeun digawe sareng para nasabah mendesain sarta ngamekarkeun produk casting.
  • kualitas

    kualitas

    Urang difokuskeun unggal jéntré. 20 taun, urang geus nepi ka ningkatkeun kualitas matak jadi nanaon.
  • langganan

    langganan

    Urang difokuskeun pangabutuh customer. Simkuring teu ngan ngahasilkeun castings tapi ngembangna nilai konsumén urang.
  • onessd

TENTANG KAMI

Wayscan Metal Produk Co., Ltd / Weicheng Metal Produk Co., Ltd, mimitina ngaranna jadi Ninghai Jinmi Persis mesin Kilang kitu, diadegkeun dina taun 1991 di Ningbo, sarta diwangun ti dua Unit Usaha: casting Department jeung Departemen Autoparts. Casting Departemen anu husus dina ngahasilkeun waja karbon ...

DIAJAR DEUI

Produk Artikel

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk