Gambar Company -. PRODUCTS China WEICHENG METAL CO, LTD

Gambar Company

Wayscan Metal Products Co., Ltd / Weicheng Metal Products Co., Ltd, Originally dijenengi minangka Ninghai Jinmi Persis Machinery Factory, iki diadegaké ing taun 1991 ing Ningbo, lan kapérang saka loro Unit Bisnis: Casting Department lan Departemen Autoparts. Casting Department wis specialized ing prodhuksi karbon baja, logam campuran baja, stainless steel, wesi ductile lan jinis Manganese investasi lan Manganese wedhi. Autoparts Department wis dikembangaké adhedhasar Manganese kita lan mesin wiwit taun 2009, fokus ing kemudi ros-rosan lan autoparts liyane sing gegandhengan Manganese. Sasampunipun ngembangaken taun, kemudi kita ros-rosan nutupi luwih saka ewu jinis model mobil. kalebu seri AUDI, FIAT, Hyundai, OPEL, PEUGEOT, RENAULT Skoda, SEAT lan VOLKSVAGEN.

Perusahaan saiki ngandhut 500 wong, klebu lan tenaga teknis luwih saka 30 perusahaan mapan 60,000 meter, wilayah construction saka 40,000 kothak meter. Saiki kita nyedhiyani casting silika-sol investasi, casting investasi kaca banyu, casting wedhi lan mesin, karo layanan sawetara sing kebak Designing Product, Making Mold, Casting, Heattreatment, perawatan lumahing, mesin, Assembling, lan Packaging. Perusahaan saiki lan output taunan luwih saka 15,000 ton saka Manganese lan liwat 1million pcs saka setir Knuckles. Insisting ing iman kualitas, perusahaan wis dilengkapi karo beda-beda gumantung saka fasilitas pengawasan kualitas, includingSpectrometer, atose Tester, Metalloscope, tensile Tester, -60 ℃ Impact Tester, Magnetic Detector, ultrasonik Detector, Salt Spray Tester, otomatis CMM, Proyektor, bunder tester, roughness Tester lan Coutourgraph, kabeh produk sing strictly dites kanggo mesthekake yen qualified.

Perusahaan dumunung ing Ninghai negara, Ningbo City, Provinsi Zhejiang, mung 2KMS saka Ninghai metu saka dalan, lan 90 KMS saka port Beilun, 60KMS saka Bandar Udara Internasional Ningbo. Kanthi sesanti perusahaan kang "Dadi Supplier World-Class Metal Parts!" Wayscan becik welcome customer saka kabeh ndonya kanggo nggawé long-term cooperation bisnis loropaken karo kita!

603879018740993775


PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih House

WhatsApp Online Chat !