• oneye
  • twojidh
  • threeuur
  • yta
  • Schmitz Cargobull
  • mic
  • Pabrik

    Pabrik

    We fokus ing desain produk lan pembangunan. We duwe kemampuan kanggo bisa karo pelanggan kanggo ngrancang lan berkembang produk casting.
  • Quality

    Quality

    We fokus ing saben rinci. 20 taun, kita wis kanggo nambah kualitas cast sembarang.
  • Wong tuku

    Wong tuku

    We fokus ing customer kabutuhan. We are ora mung prodhuksi Manganese, nanging ngembangaken ing Nilai saka kita pelanggan.
  • onessd

BABAGAN AWAKE DHEWE

Wayscan Metal Products Co., Ltd / Weicheng Metal Products Co., Ltd, Originally dijenengi minangka Ninghai Jinmi Persis Machinery Factory, iki diadegaké ing taun 1991 ing Ningbo, lan kapérang saka loro Unit Bisnis: Casting Department lan Departemen Autoparts. Casting Department wis specialized ing prodhuksi karbon baja ...

Sinau luwih

Products Bintang

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Star